x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV în Bulgaria. Un autocar cu români s-a RĂSTURNAT în apropiere de Veliko Târnovo. O persoană a murit, cinci sunt rănite

ACCIDENT GRAV în Bulgaria. Un autocar cu români s-a RĂSTURNAT în apropiere de Veliko Târnovo. O persoană a murit, cinci sunt rănite

21 Sep 2014   •   09:23
ACCIDENT GRAV în Bulgaria. Un autocar cu români s-a RĂSTURNAT în apropiere de Veliko Târnovo. O persoană a murit, cinci sunt rănite
Sursa foto: news7.bg
UPDATE 13:14 - Primul rănit din accidentul din Bulgaria a fost adus, duminică, în jurul orei 13:00, cu un elicopter, pe stadionul Ştefan cel Mare din Bucureşti.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că în cursul zilei urmează să fie adus un al doilea rănit, cu un alt elicopter, în timp ce alţi patru răniţi vor ajunge şi în ţară cu un elicopter de mari dimensiuni. Raed Arafat a mai spus că doi pacienţi vor fi aduşi la Spitalul Floreasca, urmând ca celelalte victime ale accidentului să fie transportate la un alt spital, care nu a fost încă stabilit.

UPDATE 10:03
- În accidentul de autocar, produs între localităţile Gurkovo şi Veliko Târnovo, a murit o tânără de 27 de ani, anunţă news7.bg. Potrivit sursei citate, Pasul Republicii, unde a avut loc accidentul, este în prezent închis.

Autocarul, condus de un cetăţean român de 44 de ani, s-a răsturnat pe carosabil. Românca de 27 de ani a murit la faţa locului, iar alţi cinci pasageri au fost răniţi şi spitalizaţi în oraşul Veliko Târnovo.

Şoferul autocarului a fost supus unui test pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, care a ieşit negativ. În prezent, se efectuează teste pentru depistarea în organismul său a altor substanţe chimice. A fost declanşată o anchetă pentru stabilirea cauzelor accidentului.
....................................

Accident rutier grav în jurul orei 06.00, în apropierea orașului Veliko Tărnovo din Bulgaria. Un autocar cu români care se întorcea din Antalya a fost scăpat de sub control şi s-a prăbușit într-o râpă adâncă de aproximativ zece metri, anunţă reporterntv.ro. La momentul producerii accidentului, carosabilul era umed. În autocar se aflau 27 de persoane.

Localitatea Veliko Tărnovo este situată la aproximativ 200 de kilometri de granița cu România, într-o zonă muntoasă.

După câteva minute, la locul accidentului a ajuns un alt autocar în care se aflau tot români. Unul dintre călători, contactat telefonic de Neptun Tv, a declarat că în urma accidentului un bărbat și-a pierdut viața, iar 14 persoane sunt rănite. Victimele au fost transportate la spitalele din apropiere. O femeie este în stare foarte gravă. Unul dintre șoferi, care nu se afla la volan în momentul producerii accidentului, este acum audiat de anchetatorii bulgari. Traficul în zonă este blocat de aproximatv trei ore, iar ancheta este coordonată de un procuror.

Autocarul care s-a răsturnat în râpă aparține societății Camira Events&Travel, care are sediul în București.



×