x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident în lanţ, în Vrancea: 17 maşini s-au tamponat din cauza poleiului. Trei persoane sunt grav rănite

Accident în lanţ, în Vrancea: 17 maşini s-au tamponat din cauza poleiului. Trei persoane sunt grav rănite

24 Feb 2012   •   07:37
Accident în lanţ, în Vrancea: 17 maşini s-au tamponat din cauza poleiului. Trei persoane sunt grav rănite

Carambol pe DN 2 E 85, in localitatea Golesti, judetul Vrancea. 17 masini s-au ciocnit, in aceasta dimineata, din cauza poleiului. In urma accidentului, trei persoane au fost grav ranite. Acestea se aflau intr-un microbuz.

Cei trei pasageri raniti au fost transportati la spitalul din Focsani, avand multiple traumatisme, anunta Realitatea TV.

Circulatia pe DN 2 E 85, in localitatea Golesti, unde s-a produs accidentul in lant, se desfasoara pe un singur fir, in conditii extrem de anevoioase.

Din primele date, accidentul a fost provocat de un autoturism Nissan, care nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil acoperit cu polei si vizibilitate redusa din cauza cetii. Potrivit politistilor, masina a alunecat si s-a pozitionat de-a curmezisul soselei, iar ceilalti participanti la trafic nu au mai putut evita impactul.

Meteorologii au emis, vineri, avertizare de ceata pentru judetele Vrancea, Galati si Cluj, unde vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Potrivit avertizarii nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), pana la ora 11.00, in judetele Vrancea si Galati se vor semnala ceata pe spatii relativ extinse si depunere de chiciura.

×