x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe DN1. Infotrafic: Trafic reluat pe ambele benzi, în zona Păuleşti

Accident pe DN1. Infotrafic: Trafic reluat pe ambele benzi, în zona Păuleşti

29 Aug 2015   •   17:21
Accident pe DN1. Infotrafic: Trafic reluat pe ambele benzi, în zona Păuleşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 15,50, în judeţul Prahova, traficul rutier pe DN1 a fost reluat pe ambele benzi ale sensului de mers Bucureşti - Braşov, la ieşirea din Ploieşti către Comarnic, în zona Păuleşti, la kilometrul 68+400 de metri.

Conform sursei citate, circulaţia s-a desfăşurat îngreunat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Pe sensul de mers Braşov - Bucureşti benzile de circulaţie nu au fost afectate, însă conducătorii auto au rulat cu viteză redusă în zona accidentului.

Având în vedere că sensul de mers către Braşov a fost degajat iar din cauza accidentului s-a format o coloană de maşini de aproape doi kilometri, ar putea apărea din nou probleme de trafic la intrarea în Comarnic, pentru o scurtă perioadă de timp, precizează reprezentanţii Infotrafic.

În acest moment, la Comarnic se circulă normal, însă între Sinaia şi Buşteni viteza de deplasare este redusă, din cauza aglomeraţiei.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: accident dn1 paulesti brasov comarnic ploiesti