x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe Litoral: Un cetăţean italian, printre cei cinci morţi în urma accidentului rutier de pe DN39

Accident pe Litoral: Un cetăţean italian, printre cei cinci morţi în urma accidentului rutier de pe DN39

03 Aug 2015   •   10:03
Accident pe Litoral: Un cetăţean italian, printre cei cinci morţi în urma accidentului rutier de pe DN39

Cinci persoane, printre care un cetăţean italian, au murit într-un accident petrecut, duminică seară, pe DN39, între localităţile 23 August şi staţiunea Olimp.

Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale celor două maşini implicate a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa au informat, luni, printr-un comunicat remis presei, că Vicol Constantin, un constănţean în vârstă de 44 de ani a pierdut controlul direcţiei autoturismului pe care îl conducea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină condusă regulamentar din sens opus.

La volanul acesteia, un autoturism SAAB decapotabil, se afla Laura Tutanis (35 de ani), din 2 Mai. În autovehicul se mai afla Milea Irina, de 36 de ani, tot din 2 Mai, Adrian Păsărică, de 37 de ani şi un cetăţean italian, în vârstă de 52 de ani.

În urma puternicei coliziuni, ambii şoferi şi cei trei pasageri din maşina condusă regulamentar au murit pe loc. Martorii spun că şoferul vinovat vorbea la telefon şi încerca să numere şi nişte bani.

Agerpres

×
Subiecte în articol: accident