x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident rutier grav în Neamț: 1 mort și 5 răniți! S-a declanşat Codul roşu de intervenţie

Accident rutier grav în Neamț: 1 mort și 5 răniți! S-a declanşat Codul roşu de intervenţie

10 Dec 2016   •   15:06
Accident rutier grav în Neamț: 1 mort și 5 răniți! S-a declanşat Codul roşu de intervenţie
Sursa foto: FOTO: ziarpiatraneamt.ro

Autorităţile din Piatra Neamţ au declanşat Codul roşu de intervenţie în urma unui accident rutier produs sâmbătă în cartierul Văleni, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte cinci au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspector Elena Bulgărea, a declarat pentru AGERPERS că autorul accidentului este un bărbat în vârstă de 59 de ani care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Super-Nova.

"Şoferul în vârstă de 59 de ani a intrat cu autoturismul pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz în care se aflau mai mulţi călători. În urma impactului bărbatul a decedat, iar cinci pasageri din microbuz au fost transportaţi la spital cu răni uşoare. Autorul accidentului se afla în evidenţa medicilor cu boli cardiovasculare şi se ia în considerare faptul că acesta ar fi suferit un atac de cord", a declarat Elena Bulgărea.

Răniţii în urma accidentului au fost transportaţi cu patru ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.

FOTO: ziarpiatraneamt.ro

Din primele investigaţii medicale patru dintre persoane au suferit răni uşoare, iar a cincea persoană are răni grave. Între cei cinci răniţi se află şi doi copii care au suferit contuzii minore.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa - AGERPRES

FOTO: ziarpiatraneamt.ro

×