x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident TERIBIL in Italia. O romanca de 25 de ani a murit pe loc. Ce facea in timp ce conducea cu 170 km/ ora

Accident TERIBIL in Italia. O romanca de 25 de ani a murit pe loc. Ce facea in timp ce conducea cu 170 km/ ora

27 Sep 2016   •   16:32
Accident TERIBIL in Italia. O romanca de 25 de ani a murit pe loc. Ce facea in timp ce conducea cu 170 km/ ora

Ana Maria Ahmeti, românca de 25 de ani care pe 24 septembrie a fost implicată într-un accident rutier pe A1, în jurul orei 22.30, în dreptul localității Calcara di Crespellano, provincia Bologna, a murit pe locMașina sa Fiat Punto gri s-a izbit de gardul despărțitor, s-a răsucit și în final s-a răsturnat, nelăsându-i cale de scăpare. Probabil i-a fost fatală distragerea atenției: tânăra se filma în timp ce circula cu 170 de km pe oră. Potrivit primelor reconstituiri, intenționa să filmeze bordul care indica întocmai viteza peste limita permisă de lege cu care circula, potrivit Gazeta romaneasca.

În mașina distrusă în urma impactului a fost găsit celularul care se poate să fi fostcauza accidentului. Acesta conține un video de circa un minut, realizat chiar înainte de impact. Ana Maria trăia cu iubitul ei și vineri 24 septembrie urcase singură la volan pentru a se duce la Varese, unde trăiesc părinții săi.

×