x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adela Diaconu plantează pentru Romania

Adela Diaconu plantează pentru Romania

23 Apr 2018   •   13:44
Adela Diaconu plantează pentru Romania

Pădurea este cea mai frumoasă podoabă a pământului, un spațiu sacru în care se nasc mituri și poezie, care servește ca loc de inspirație și reflecție pentru fiecare dintre noi. 

Din pacate, în zilele noastre, găsim din ce în ce mai rar păduri, locul lor fiind luat de coline pustii, secătuite de viață. De aceea, ne dorim ca prin fiecare acțiune de împădurire, copiii nostri sa aiba unde sa se plimbe si sa  inspire aer curat. Toți trebuie sa constietizam lucrul acesta, peste zeci de ani, pustiul sa devina din nou pădure, iar generațiile viitoare sa se  bucure de aurul verde. Joi 19 aprilie 2018, Societatea CASArbor, in colaborare cu oficialități locale și județene au plantat 3.000 de puieţi de brad, in comuna Valea Crisului, Judetul Covasna.

Pentru al doilea an consecutiv, iniţiativa naţională pe bază de voluntariat ''Pădurea CASArbor - pentru generatii viitoare!'' a desfăşurat activitatea de împădurire, cu scopul de a actiona responsabil fata de generatiile viitoare, comunitate si mediul inconjurator. 

Vedeta tv Adela Diaconu, s-a alaturat acestei campanii si a plantat alaturi de 200 de oameni pentru generatiile viitoare. Natura nu a trădat niciodată inima care a iubit-o.

×
Subiecte în articol: Adela Diaconu