x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adolescentă de 15 ani, dispărută fără urmă de o săptămână, dintr-un club din Cluj

Adolescentă de 15 ani, dispărută fără urmă de o săptămână, dintr-un club din Cluj

30 Oct 2014   •   00:28
Adolescentă de 15 ani, dispărută fără urmă de o săptămână, dintr-un club din Cluj

Corneștean Cristiana-Maria, o adolescentă în vârstă de 15 ani din Cluj a dispărut de acasă de o săptămână, fiind căutată de poliție.
Fata este elevă a unui liceu de Arte, învață bine și nu a mai lipsit până acum de la cursuri. Face parte dintr-o trupă rock, este o fire rebelă, dar până acum nu a plecat niciodată de acasă fără să spună. Mama sa povestește că în ultimul timp era foarte abătută și tăcută, se îmbrăca numai în negru și singurul său refugiu era muzica ei.
Ultima oară când a fost văzută, Cristiana a mers într-un club însoțită de cea mai bună prietenă a sa, cu care s-a certat din cauza unui băiat. Cristiana a rămas în local cu un alt prieten. Aceste povestește că la un moment dat fata a dispărut și a presupus că a plecat spre casă, dar nu s-a întâmplat așa. Din acel moment nu a mai răspuns nici la telefon.
Mama sa este convinsă de faptul că este ținută sechestrată de un necunoscut.

Cristiana are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m., greutate 58 kg, constituţie fizică atletică, faţă ovală, ochi negri, ten deschis, păr negru, lung, tunsă scurt în lateral. În momentul plecării purta colanţi de culoare neagră, geacă din fâş de culoare închisă, cizme de culoare neagră, iar la gât purta lănţişoare din material împletit, de diferite culori.
Adolescenta purta în spate un ghiozdan în carouri de culoare roşu cu negru.
Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112!




×