x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Sobaru, electricianul de la TVR care s-a aruncat in gol de la un balcon al Parlamentului, chemat la politie

Adrian Sobaru, electricianul de la TVR care s-a aruncat in gol de la un balcon al Parlamentului, chemat la politie

28 Iun 2011   •   19:31
Adrian Sobaru, electricianul de la TVR care s-a aruncat in gol de la un balcon al Parlamentului, chemat la politie

Adrian Sobaru, electricianul de la TVR care s-a aruncat in gol de la un balcon al Parlamentului la sfarsitul anului trecut, a fost chemat la sectia 17 de Politie din capital pentru a da declaratii. “Nu stiu ce va fi, nu mi s-a spus nimic", a declarat Sobaru pentru Jurnalul National.

Vezi citatia prin care Adrian Sobaru a fost invitat la Politie - format pdf

Sotia sa spune ca, de cand a fost chemat la sectie e foarte agitat si coplesit de emotii si nesiguranta.
“A mers, a scris declaratia si nu i s-a mai dat nicio lamurire.Cand credeam ca ne-am linistit si noi, ne-a dat cu totul peste cap… Sper sa fie doar o formalitate. De la ITM ni s-a spus clar ca gestul luiAdi nu e caz penal, nu e accident de munca. N-a fost clasificat in niciun fel", spune mirata sotia lui Sobaru.

Desi pe citatie nu scrie calitatea in care a fost citat de Politie, Ionel Moraru, seful Sectiei de Politie 17, a declarat la Realitatea Tv ca Adrian Sobaru are calitate de parte vatamata si nu de invinuit. Intrebat cine este parte invinuita, Moraru a spus ca probabil cei responsabili cu protectia muncii in TVR unde Adrian Sobaru era angajat. El a sustinut ca audierea lui Sobaru este un act obligatoriu, “un ultim act' prin care acesta va avea posibilitatea sa-si spuna punctul de vedere si sa ceara eventual daune, inainte ca dosarul sa fie inaintat parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 care “probabil va da neinceperea urmaririi penale'. Moraru nu stie daca si alte persoane au mai fost citate la Politie.

×