x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Sobaru: "Nu regret ce am făcut"

Adrian Sobaru: "Nu regret ce am făcut"

de Ionela Gavriliu    |    05 Ian 2011   •   14:30
Adrian Sobaru: "Nu regret ce am făcut"
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul Naţional

Palid, cu fruntea bandajată, sprijinit de soţie, dar pe picioarele lui, Adrian Sobaru a fost externat din Spitalul Universitar, azi, în jurul orei 13:30. "Nu regret, nu-mi pare rău. Îmi e dor de copii”, a spus acesta, din maşina care l-a luat de la una din intrări, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului dădea declaraţii despre starea lui, la o altă intrare.

În declaraţiile date cu o săptămână în urmă, directorul spitalului, dr. Cătălin Cîrstoiu, spunea că psihologul care l-a examinat pe Sobaru a observat că pacientul manifestă "tulburare depresivă majoră cu idei interpretative şi de culpabilizare”.

"E încă slăbit, azi i s-au scos firele la operaţia de la frunte, trebuie să se refacă, să prindă putere, şi apoi va vorbi pe larg despre toată această situaţie”, a declarat pentru Jurnalul Naţional soţia lui Adrian, Mădălina Sobaru.

Conform purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Leonard Grecescu, starea actuală a pacientului externat este bună, acesta urmând un tratament cu antibiotice. În lunile următoare, acesta se va prezenta periodic la spital, pentru controale.

Adrian Sobaru (42 ani), electrician la TVR, s-a aruncat pe 23 decembrie 2010 de la unul din balcoanele Parlamentului, în timp ce premierul Emil Boc se pregătea să-şi înceapă discursul. Gestul bărbatului a fost provocat de neputinţa familiei de a-şi ajuta copilul în vârstă de 15 ani, autist. Pe tricoul ce-l purta în timp ce a sărit din lojă scria: "Ne-aţi ucis viitorul copiilor”.

×
Subiecte în articol: adrian sobaru