x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adriana Bahmuţeanu, la "Jocurile Faimei" de la Antena Stars: "Zici că nici n-am dormit azi noapte şi nici nu-mi tremură mâinile. E bine aşa. Ştie Prigoana ce-l aşteaptă"

Adriana Bahmuţeanu, la "Jocurile Faimei" de la Antena Stars: "Zici că nici n-am dormit azi noapte şi nici nu-mi tremură mâinile. E bine aşa. Ştie Prigoana ce-l aşteaptă"

19 Apr 2014   •   12:44
Adriana Bahmuţeanu, la "Jocurile Faimei" de la Antena Stars: "Zici că nici n-am dormit azi noapte şi nici nu-mi tremură mâinile. E bine aşa. Ştie Prigoana ce-l aşteaptă"
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Mare show  mare va fi  duminică, în prima seară de Paşte, de la ora 20.00, la Antena Stars!  Toate vedetele postului sunt aşteptate la “Jocurile faimei”, un teambulding cu milioane de privitori. În Aventura Parc din Bucureşti, starurile¸ împărţite în două tabere¸ conduse de Mihai Morar şi Cristian Brancu, îşi vor demonstra aptitudinile într-o emisiune plină de umor, energie şi multă distracţie!

-     “Cristian Brancu este singurul  dintre noi care a făcut armata. Feriţi-vă de el, e periculos”, le spunea Mihai Morar oamenilor din echipa sa;
-    Mihai Morar, adresându-i-se unuia dintre angajaţii parcului distracţie: “Aţi spus că vom cobori întregi din copac. Fals. Noi nu mai suntem întregi de mult”.
-    Familia Cristi Brancu - Oana Turcu a venit îmbrăcată în echipament de combat: costum de camuflaj, bocanci şi elementul cheie - un binoclu foarte vechi, moştenire de familie,  din cel de-al doilea război mondial, care a aparţinut bunicului din partea mamei a Oanei Turcu, colonelului de marină  şi căpitan de vas,  Grigore Gorunescu.
-    Pentru a întări psihicul echipei sale, Cristi Brancu le-a ţinut un discurs aspiraţional.
-    Primii curajoşi care au încercat tiroliana au fost Rocsana  Marcu şi Mihai Morar. Dacă Rocsana Marcu nu este la prima experienţă de acest fel, de sus, dintre copaci, Mihai le-a strigat colegilor: “ce-o fi, o fi!  Să ştiţi că v-am iubit”.
-    “Rocsana, zici că eşti sora lui Batman!”, sau “Hai, Rocsana, fii graţioasă şi fermă”, “ia, uitaţi, câtă graţie, câtă forţă!”.
-    Natalia Mateuţ a “strâmbat” din nas pe tot parcursul concursului, la propriu pentru că în aer se simţea un puternic miros. “Pfiuuu, ce urât miroase. E ceapă?”. Cea care a lămurit-o imediat a fost Adriana Bahmuţeanu: “e pădurea plină de leurdă, de-asta miroase aşa, a usturoi. E foarte bună de salată. Şi foarte sănătoasă”;
-    De altfel, vedeta de la “Necenzurat” le-a chemat pe asistentele sale de la emisiune, Adriana şi Renata, şi, împreună, au adunat o mare pungă de verdeaţă, untişor şi leurdă “facem salată inclusiv în emisiune”, a completat Adriana;
-    Pe lângă leurdă şi untişor, Bahmu a cules de prin pădure şi un mare buchet de flori;
-    În poligon, la proba de tras cu pistolul, Oana Turcu s-a dovedit a fi o trăgătoare de elită. Concluzia lui Cristi Brancu  a fost simplă: “Soţia trage bine. Ştiu sigur că nu o să avem nicioadată pistol acasă”.
-    “Zici că suntem domnul şi doamna Smith”  a completat şi Oana
-    Şi Adriana Bahmuţeanu s-a dovedit a fi un bun ţintaş: “Zici că nici n-am dormit azi noapte şi nici nu-mi tremură mâinile. E bine zic. Ştie Prigoana ce-l aşteaptă”, adaugă cu umor prezentatoarea.
-    Andra Trandaş a fost însoţită pe tot parcursul filmărilor  “Jocurile faimei” de căţelul ei, Billy, un Jack Russell Terrier, extrem de energic şi care nu şi-a scăpat stăpână nici o clipă din ochi;
-    Pentru că nu-i putea acorda atenţia dorită, Andra a rugat-o pe colega ei de ştiri, Laura Micosvhi, să-şi aducă şi ea căţelul, pe Tasha, un yorkshire terrier. Deşi gestantă în ultimul trimistru, Tasha, s-a dovedit a fi foarte activă şi a cutreierat întreaga pădure de la Baloteşti.
-    Unul dintre cele mai aşteptate momente ale “Jocurilor faimei” a fost proba de tras cu arcul. Prima pe listă a fost Rocsana Marcu, care a ţinut să precizeze: “Dacă nici eu nu mă pricep să  trag cu arcul, atunci cine”.



×