x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adriana Bahmuţeanu, mesaj SURPRINZĂTOR pe Facebook. Ce îi transmite vedeta lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu, mesaj SURPRINZĂTOR pe Facebook. Ce îi transmite vedeta lui Silviu Prigoană

04 Mar 2013   •   14:20
Adriana Bahmuţeanu, mesaj SURPRINZĂTOR pe Facebook. Ce îi transmite vedeta lui Silviu Prigoană
Sursa foto: Facebook

Chiar dacă multă lume se aștepta la o nouă împăcare între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, se pare că vedeta a luat o altă decizie. Ea s-a hotărât să pună punct definitiv și irevocabil relației dintre cei doi.

"Îi mulţumesc lui Silviu Prigoană pentru cei zece ani frumoşi petrecuţi împreună, pentru cei doi copii adorabili şi pentru multele clipe de neuitat. Pentru că m-a făcut de multe ori fericită şi pentru că îi datorez multe din devenirea mea de acum. Acum, după zece ani, drumurile noastre se despart, poate când nimeni nu mai credea, definitiv şi irevocabil. Poate viaţa e făcută din episoade şi episoade, iar finalul nu e neapărat cu happy end. În cazul nostru este simplu - filmul sau povestea a ajuns la sfârşit, la The End. Le mulţumesc tuturor prietenilor de pe facebook şi din viaţă reală pentru susţinere şi suport moral", a scris Adriana Bahmuțeanu, azi, pe contul ei de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat în urmă cu două luni pentru a patra oară.

×