x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ajutor umanitar - Să fim alături de jurnalistul argeşean Adi Ilinca!

Ajutor umanitar - Să fim alături de jurnalistul argeşean Adi Ilinca!

29 Iul 2014   •   17:10
Ajutor umanitar - Să fim alături de jurnalistul argeşean Adi Ilinca!

Unul dintre cei mai buni jurnalişti ai judeţului Argeş, Adi Ilinca, redactor la săptămânalul Ancheta, are mare nevoie de ajutorul semenilor săi. În urmă cu câteva zile, mai exact în data de 10 iulie 2014, Adi Ilinca a fost diagnosticat cu “tumoră cerebrală de gradul II/III”, iar vestea i-a şocat atât familia, cât şi colegii de presă. Ziariştii de la Ancheta i-au fost alături din prima clipă şi s-au asigurat că diagnosticul este cel corect, prin efectuarea analizelor în mod repetat în mai multe clinici din ţară. Din păcate, toate investigaţiile ulterioare au confirmat cumplitul diagnostic.

 # 50 de mii de euro pentru a-i salva viaţa
Totuşi, o soluţie există, însă viaţa ziaristului costă, în această situaţie, 50 DE MII DE EURO. La recomandarea celor mai buni specialişti în neurochirurgie din România şi a dr. Alexandru Ciurea, preşedintele Societăţii Române de Neurochirurgie, cea mai bună opţiune medicală s-a dovedit efectuarea unei intervenţii chirurgicale la Institutul de Neurochirurgie din Hanovra (Germania), specialiştii de aici fiind singurii care au dat asigurări că procedura medicală pe care o propun va elimina complet tumora. Aceştia consideră, însă, că operaţia se impune urgent, iar ziaristul Adi Ilinca a obţinut programarea pentru internare marţi, 22 iulie 2014, dar costurile operaţiei şi ale tratamentelor de recuperare ulterioare sunt estimate la suma de 50.000 Euro, conform răspunsului primit de la Hanovra.
   
# De la o simplă ameţeală, la o tumoră care poate fi fatală
Adi Ilinca serveşte presa argeşeană de mai bine de 15 ani, iar în ultimii şapte ani s-a identificat cu săptămânalul Ancheta, semnând unele dintre cele mai importante dezvăluiri de presă. Amuzant, tot timpul pus pe glume, dar extrem de serios când vine vorba de meseria sa, Adi Ilinca s-a făcut remarcat în toate mediile judeţului Argeş. Cu câteva zile în urmă nu s-a simţit prea bine şi a mers la un control medical pentru a preveni ceva grav. Cel puţin aşa a considerat, pentru că analizele aveau să îi aducă o veste cât se poate de proastă: tumora cerebrală are 4,5 centimetri, iar specialiştii au subliniat urgenţa operaţiei. Cheltuielile pentru a-şi salva viaţa sunt peste puterile sale şi ale colegilor săi. Este şi motivul pentru care jurnaliştii solidarizează cu colegii de la Ancheta şi vă cer şi dumneavoastră sprijinul financiar!

Adi Ilinca are 39 de ani, iar în toamnă va schimba prefixul! Să contribuim cu toţii la asta!

Depunerile în numerar se pot face la orice agenţie BRD, în următoarele conturi:

BRD, agenţia DOBROGEANU GHEREA, PITEŞTI:
Conturi:
RO17BRDE030SV64878940300 RON
RO42BRDE030SV46705490300 EUR
RO38BRDE030SV46705570300 USD


×