x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alertă la Metrou: Bătaie între jandarmi și suporterii steliști

Alertă la Metrou: Bătaie între jandarmi și suporterii steliști

02 Oct 2020   •   17:13
Alertă la Metrou: Bătaie între jandarmi și suporterii steliști

Tensiune uriașă înaintea meciului din Liga 3 dintre CSA Steaua și Dinamo 2. Ultrașii celor echipe și-au dat întâlnire la stația de metrou aflată în imediata apropiere a Stadionului Dinamo, după mai multe dispute purtate online. Jandarmeria ar fi avut informaţii în privinţa a ceea ce urma să se întâmple şi a intervenit în forţă. 

„Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC DINAMO 1948 București și CSA Steaua București, care se desfășoară pe stadionul Dinamo, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București comunică următoarele:

În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.

Grupul de suporteri steliști a revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor.

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale”, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei.

×
Subiecte în articol: bataie suporteri csa steaua Dinamo 2