x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALERTĂ - Oprescu, transferat la Spitalul Fundeni

ALERTĂ - Oprescu, transferat la Spitalul Fundeni

08 Oct 2015   •   15:41
ALERTĂ - Oprescu, transferat la Spitalul Fundeni
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi transferat din arestul Poliţiei la Spitalul Fundeni pentru a i se efectua mai multe analize medicale, au precizat, joi, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 14,30, Sorin Oprescu a primit aviz pentru aceste analize de la Centrul medical de diagnostic şi tratament ambulatoriu "Dr. Nicolae Kretzulescu".

Avocaţii lui Sorin Oprescu susţin că acesta va fi supus unor investigaţii, după ce i s-ar fi depistat un nodul la un plămân.

Oprescu se află în arest preventiv, el fiind acuzat de luare de mită.

Potrivit DNA, în perioada 2013 - 2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi Sorin Oprescu, a înfiinţat în administraţia locală din municipiul Bucureşti un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească anumite contracte din partea instituţiilor publice aflate în subordinea primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuţia acelora, cu titlu de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului primarului.

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu