x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alina Puşcaş, Florin Ristei, Ruby şi Sore s-au calificat în semifinalele show-ului “Splash! Vedete la apă!”

Alina Puşcaş, Florin Ristei, Ruby şi Sore s-au calificat în semifinalele show-ului “Splash! Vedete la apă!”

28 Iul 2014   •   10:18
Alina Puşcaş, Florin Ristei, Ruby şi Sore s-au calificat în semifinalele show-ului “Splash! Vedete la apă!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Emoţie, lacrimi, bună-dispoziţie şi curaj cât cuprinde în ediţia de vineri, 25 iulie, a celui mai îndrăzneţ show al verii, „Splash! Vedete la apă”, care a fost lider de audienţă la nivelul tututor categoriilor de public. Alina Puşcaş, Sore, Ruby, Elena Ionescu de la Mandinga, Florin Ristei, Doru Todoruţ, Cătălin Oprişan şi Mike Diamondz au arătat cât sunt de buni în ceea ce priveşte săriturile în apă şi şi-au depăşit limitele reusind sărituri spectaculoase.Cu toţii au fost pregătiţi pe parcursul mai multor săptămâni de antrenorii lotului naţional şi olimpic de sărituri în apă: Claudia Tiu, Clara Gherase, Adrian Cherciu şi Bogdan Ionescu (Bobo).

Emisiunea difuzată vineri, 25 iulie, la Antena 1 între 20.30-23.59, a fost (conform Kantar Media; Copyright: ARMADATA S.R.L. ) lider incontestabil de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. Aşa se face că, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, showul „Splash! Vedete la apa” a înregistrat o audienţă medie de 7,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21,1 procente, în timp ce ProTv se situa pe pozitia secundă cu 5,7 puncte de rating şi 16,5% cota de piata.

La nivelul întregului public din mediul urban diferenţa este şi mai mare, Antena 1 înregistrând o audienţă medie de 7,1 puncte de rating şi 17,9% cotă de piaţă, în timp ce ProTV obţinea doar 4,5 puncte de rating şi 11,1 procente din cota de piaţă.

În minutul de aur de la 22.40, showul de la Antena 1 a atins la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vîrste cu prinse între 18-49 de ani un vârf de 10,3 puncte de rating şi 27,8% cota de piata, în timp ce ProTV are doar 6,5 puncte de rating şi 17,5% cota de piata.

Patru dintre vedetele-concurente au rămas în competiţie, ca să lupte pe mai departe pentru Maria Casian, micuţa campioană care îşi doreşte cu ardoare să-şi continue performanţele în acest domeniu, în ciuda problemelor de sănătate: Alina Puşcaş, Sore, Ruby şi Florin Ristei. Alina Puşcaş şi Florin Ristei au impresionat juriul şi publicul cu săriturile lor de la 7, respectiv 10 metri, şi s-au calificat din prima în semifinală. Ruby şi Sore au intrat la baraj şi au fost salvate de voturile publicului, respectiv de către cei trei juraţi, Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda, şi astfel li s-au alăturat celor doi, în următoarea etapă a concursului.


Emoţiile au fost de nestăpânit şi în această ediţie. Alina Puşcaş a început să plângă, în faţa juriului, după ce şi-a executat săritura, motivând că acolo, sus, pe platformă, a intrat în panică. Elena Ionescu a sărit de la trambulina de 3 metri, avându-i alături pe Nino şi Ciupi, colegii săi de la Mandinga, fără de care n-ar fi fost atât de curajoasă, iar Cătălin Oprişan, blindat cu o centură de plute, a făcut saltul de la 5 metri pentru toţi aceia care nu ştiu să înoate, el fiind unul dintre ei. Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, a venit în cârje la “Splash!”, după o accidentare serioasă la antrenamente, şi a sărit, pentru micuţa Maria, de la 5 metri, iar Mike Diamondz a încercat să-şi învingă teama de înălţime, urcând la aceeaşi platformă. Florin Ristei şi-a executat săritura de la 10 metri, având pe umeri o pelerină ca a lui Superman şi a strigat, în cădere, “I Believe I Can Fly”, spre amuzamentul asistenţei. Spre finalul show-ului, bucuros că s-a calificat în semifinale, concurentul cu factorul X o ia pe Alina Puşcaş în braţe şi se aruncă în bazin. Sore şi Ruby au făcut, la rându-le, o figură frumoasă la “Splash!”. Sore i-a impresionat pe juraţi cu ambiţia şi incredibilul său curaj (în ultimul moment, a abandonat platforma de 5 metri pentru cea de 7 metri, de la care şi-a executat săritura). Aceeaşi impresie puternică a făcut-o asupra celor trei din juriu şi Ruby care, neştiind să înoate, a sărit de la 5 metri, fără centura de plute, pentru prima oară în viaţa ei. Cu o baie generală s-a încheiat cea de-a doua ediţie a spectaculosului show, toţi concurenţii aruncându-se, la final, în apa de şase metri adâncime a Bazinului Olimpic din Bacău.

Care sunt următoarele opt vedete pregătite să sară în apă de la platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri, aflaţi vineri, 1 august, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, numai la Antena 1!

Citește și

Octavia Geamănu: “Cel care îmi va găsi bicicleta, o va primi cadou de la mine”
Brenciu: „Prima oară când am urcat pe o scenă mare,am început să alerg pe ea”
Andreea Mantea și-a făcut un prieten patruped
Nea Mărin: „Plec în altă parte, acolo unde pot să fac treabă bună”
Maria Cârneci: „Eram în Germania, cu violonistul din orchestră, şi ne-am rătăcit vreo şase ore”
“Dinner in the sky” (GALRIE FOTO)
Ce maestru în ale dansului popular este Nea Mărin!
„Nea Mărin e mai al dracului decât trei soacre!”
“Splash! Vedete la apă!”, cel mai îndrăzneț show al verii
Antena 1, lider de audiența la nivelul întregii zile
 Simona Halep, între „Frumoasa mea” și „M-am îndrăgostit lulea”                

×
Subiecte în articol: antena 1 Splash! Vedete la apă