x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Am aflat ce tarif avea Pomohaci la o cantare! Primarul din Aninoasa, declarații incredibile: "Îl aduc cu elicopterul ...”

Am aflat ce tarif avea Pomohaci la o cantare! Primarul din Aninoasa, declarații incredibile: "Îl aduc cu elicopterul ...”

24 Sep 2017   •   16:57
Am aflat ce tarif avea Pomohaci la o cantare! Primarul din Aninoasa, declarații incredibile: "Îl aduc cu elicopterul ...”

Preotul data afară din biserică pentru acuzațiile grave legate de pedofilie, Cristian Pomohaci, așteaptă judecata bisericii pentru că a contestat decizia de caterisire, dar este foarte solicitat pentru cântări în multe localități din țară.

Primarul Ștefan Benonie, edil al comunei Aninoasa, care l-a invitat pe Pomohaci să cânte în cadrul unui eveniment organizat de el, a explicat, duminică, într-o intervenție telefonică, la emisiunea "News Magazine" de la Antena 3, de ce și-a dorit atât de mult să-l aibă invitat pe preotul caterisit.

"Eu nu îl invit nici ca preot, nici ca pedofil - eu invit un mare cântăreț și un om cu mare suflet. Eu cred ca la tot ce există ființă pe lumea asta există prezumția de nevinovăție", a spus primarul.

Cât despre tariful pe care i l-a cerut Cristian Pomohaci, edilul spune că nu crede că fostul preot îi va cere un anume tarif.

Presa a relatat că Pomohaci a încasat chiar și 1.000  de euro pentru recital de maximum 30 de minute, așa cum s-a întâmplat la un eveniment organizat la Oradea. Tariful fostului preot a fost aproapiat de cel al unor cântăreți consacrați, precum Dumitru Fărcaș sau Nicolae Furdui-Iancu.

Tarife Pomohaci

×
Subiecte în articol: cristian pomohaci