x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amendă pentru administratorul unui drum acoperit cu polei ce a cauzat un accident

Amendă pentru administratorul unui drum acoperit cu polei ce a cauzat un accident

14 Ian 2020   •   14:13
Amendă pentru administratorul unui drum acoperit cu polei ce a cauzat un accident

Administratorul unui drum judeţean din Sălaj a fost amendat de Poliţie, marţi, după ce poleiul format pe carosabil a dus la producerea unui accident rutier cu două victime.

Potrivit unei informări de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, accidentul a avut loc marţi dimineaţa, pe drumul judeţean 191E, între localităţile Peceiu şi Crasna. O maşină în care se aflau o tânără de 30 de ani şi un bărbat de 52 de ani s-a răsturnat din cauza carosabilului acoperit acoperit cu polei. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a tinerei şi a pasagerului, conducătoarea auto fiind testată cu aparatul alcooltest, cu rezultat negativ.

"Faţă de administratorul drumului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în valoare de 3.045 lei, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă", se arată în informarea de presă menţionată.

Poliţia reaminteşte faptul că, în conformitate cu prevederile legale, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sălaj administrator de drum polei accident