x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenda primită de Radu Gavriș după cheful ilegal, legală și temeinică

Amenda primită de Radu Gavriș după cheful ilegal, legală și temeinică

02 Aug 2021   •   10:49
Amenda primită de Radu Gavriș după cheful ilegal, legală și temeinică

Amenda primită de adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, surprins în ianuarie la petrecere la un restaurant din Centrul Vechi, este legală și temeinică, a decis Judecătoria Sectorului 3. Instanța a redus cuantumul amenzii de la 2.000 la 500 de lei.

„Admite în parte plângerea contravenţională. Modifică procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBY nr. 0298816/23.01.2021 în sensul că reduce cuantumul amenzii aplicate de la 2000 lei la 500 lei, cuantumul minim prevăzut de lege. Menţine în rest procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei ca fiind legal şi temeinic. Respinge capătul de cerere privind acordarea cheltuielilor de judecată ca neîntemeiat”, a decis Judecătoria Sectorului 3.

Radu Gavriș are posibilitatea de a depune apel în termen de 30 de zile.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, transmitea că are toleranță zero față de nerespectarea legii, referindu-se la adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, care a fost surprins la o petrecere într-un restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului, deși acest lucru era interzis din cauza COVID-19.

Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, era ofițerul desemnat cu coordonarea activităților de prevenire și combatere a efectelor pandemiei la nivelul Poliției Capitalei, el fiind găsit la petrecere la un restaurant din Centrul Vechi. El este cercetat acum de conducerea Poliției Române.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Radu Gavriș