x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ana Maria Brânză: „Nu am niciun simptom!”

Ana Maria Brânză: „Nu am niciun simptom!”

21 Mar 2020   •   11:18
Ana Maria Brânză: „Nu am niciun simptom!”
Sursa foto: antena3

Scrimera Ana Maria Brânză susţine că nu prezintă niciun simptom de infectare cu COVID-19, după ce lotul național de scrimă a intrat în contact cu atleţi bolnavi de coronavirus la Cupa Mondială de la Budapesta.

Atât sportivii români, cât şi cei asiatici au participat la Cupa Mondială de la Budapesta, desfăşurată la începutul lunii martie.

Potrivit unui comunicat al Federaţiei de Scrimă, sportivii participanţi la Cupa Mondială de la Budapesta erau asimptomatici.

Ana Maria Brânză susţine că nu prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

„Dragilor, având în vedere ultimele noutăţi, materialele din presa sportivă şi dată fiind situaţia actuală, ţin să vă anunţ că atât eu, cât şi colegele din lotul naţional şi cei din echipa tehnică suntem bine. În cursul zilei de astăzi (sâmbătă-n.r.) am fost informaţi de către FIE- International Fencing Federation de cazul sportivilor asiatici testaţi pozitiv pentru COVID-19. Deşi suntem adversari pe planşă, în aceste momente le transmitem gânduri bune şi refacere rapidă. Am urmat cu stricteţe recomandările Federației Române de Scrimă şi am contactat DSP - eu am fost mai puţin norocoasă şi n-am prins un apel telefonic, dar am trimis e-mail şi voi insista în perioada imediat următoare, deşi sunt convinsă că sunt solicitaţi peste limită! De când am revenit în ţară, am decis să rămân în casă, cu foarte mici excepţii. Deşi n-am prezentat niciun simptom până în acest moment şi pe toată perioada competiţiei de la Budapesta nu am intrat în contact direct cu vreunul dintre sportivii în cauză, am hotărât că aşa este mai sănătos, atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi”, a scris Ana Maria Brânză, pe Facebook.

18 români, dintre care 8 spadasine şi 10 spadasini, au participat la competiţia de la Budapesta.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ana maria branza coronavirus