x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Analiza pariurilor: Statistică și Investigație

Analiza pariurilor: Statistică și Investigație

05 Sep 2017   •   17:48
Analiza pariurilor: Statistică și Investigație

Mulți pariori limitează jocul la un simplu clic. Acest lucru se întâmplă din cauză că se grăbesc, sunt neliniștiți sau fiindcă pariază la diverse case de pariuri de dragul de a paria. Fac o mare greșeală. Nu trebuie pierdută din vedere pregătirea anterioară necesară pentru un pariu online bun, chiar dacă nu există o garanție a succesului.

Dacă vrei să faci pariuri sportive online la case de pariuri online într-un mod serios și responsabil, trebuie să te informezi, ceea ce presupune timp și răbdare.

Investigația

O analiză bună a diverselor pariuri online presupune luarea în calcul a câtorva chestiuni precum alegerea evenimentului. În cazul în care este vorba despre un meci de fotbal, primul pas constă în aflarea de informații despre echipele protagoniste. Deși asta nu e tot, această secțiune include ultimele rezultate, poziția ocupată pe tabelă, golurile date și primite, jucătorii suspendați sau accidentați, obiectivele urmărite în acel moment.

De asemenea, trebuie ținut cont de nivelul acestor echipe, de tacticile și strategiile folosite de obicei, de rezultatele obținute în poziția de gazdă sau echipă oaspete, în funcție de caz. Totodată trebuie aflat orice factor extra sportiv care ar putea afecta pariul (criza instituțională, lipsa banilor etc.). În privința aspectului individual, cheia o reprezintă forma în care se află jucătorii celor două echipe.

În ceea ce privește statisticile, nu sunt importante doar știrile actuale. Deși istoria nu joacă un rol determinant, este și ea importantă. De aceea este bine ca pariorii să cunoască istoria ligilor pe care pariază. Atunci când pariază, aceștia trebuie să facă pronosticuri ținând cont de statistici.

Ce este statistica? Este o știință care adună, clasifică și numără date pentru a obține, plecând de la ele, informații bazate pe calculul probabilităților. Acest lucru dă șansa pariorilor de a trage concluzii în funcție de informația numerică.

Atunci când pariezi este foarte importante să fii la curent cu rezultatele anterioare și rivalitatea dintre ambele echipe sau jucători. În mod evident, datele statistice sunt obiective și în niciun caz nu garantează realizarea de pronosticuri fotbal sigure, dar sunt un punct de plecare important, care trebuie pus în valoare ținând cont de alți factori (ponturi pariuri), interpretări și informații cu privire la acea întâlnire sportivă.

Statisticile nu garantează succesul la pariuri, ci te ajută să-ți faci o idee despre cum să pariezi, așa cum te ajută și diversele ponturi pariuri fotbal, oferite de experții în pariuri.

Alte puncte de analiză

Deoarece parierea nu se limitează la alegerea câștigătorului unui meci de fotbal, studiile și observațiile pot fi îndreptate către alte puncte. De exemplu, spre ceva mai global. O variantă în acest sens constă în alegerea unei liste specifice și analizarea ei profundă la un nivel general: numărul de victorii ale gazdelor și oaspeților; numărul total de egaluri; golurile marcate de echipele gazde și de oaspeți; numărul de goluri marcate într-un meci; performanța echipelor în prima și a doua repriză.

Acest tip de date îi va ajuta pe pariori să indice marcatorul corect, rezultatul la pauză, dacă ambele echipe vor înscrie etc. Acestea oferă cote mult mai atractive decât cele tradiționale care corespund rezultatului final, în special în meciurile care au un jucător favorit.

Nu trebuie oferit avantaj caselor de pariuri

Deși nu este cu adevărat necesar să explicăm de ce este bine să acorzi atenție tuturor celor de mai sus, este demn de remarcat faptul că dacă nu faci acest lucru vei oferi multe avantaje casei de pariuri. Nu trebuie neglijat faptul că aceste companii sunt prezente în mare parte din lume și că succesul lor se datorează, pe scurt, faptului că sunt aproape obsesive în absolut fiecare detaliu.

Casele de pariuri au echipe formate din profesioniști atenți la orice detaliu legat de un eveniment sportiv. Ele stabilesc cotele în funcție de propriul interes și de pariurile pe care le fac utilizatorii lor. Rareori se întâmplă să facă vreo greșeală sau să le scape ceva din întâmplare.

 Din acest motiv, pentru a avea succes la pariu trebuie să fii foarte bine informat. Pentru a te informa poți intra pe biletu-zilei.com și 10pariuri.ro, unde poți citi biletul zilei fotbal, informații despre cote și multe alte lucruri care te pot ajuta să-ți îndeplinești obiectivul.

De asemenea, intrând pe biletu-zilei.com poți afla la ce casino online poți juca păcănele online. Așadar, șansa de a câștiga un ban suplimentar în mod responsabil este la un clic distanță, nu o rata.

 

×