x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anchetă în cazul copilului care a murit înecat

Anchetă în cazul copilului care a murit înecat

de Mediafax    |    04 Oct 2011   •   15:27

Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie (TMF) Brasov a deschis o ancheta in cazul copilului de un an si opt luni din Codlea, care a murit, in 30 septembrie, dupa ce s-a inecat cu propria voma, fiind lasat nesupravegheat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit procurorului Lucretia Teleki, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa TMF Brasov, raportul medico-legal al cadavrului copilului releva ca micutul a murit asfixiat dupa ce s-a inecat cu propria voma.

In plus, medicul legist a descoperit si un hematom la capul copilului.
"S-a gasit un hematom in zona capului, dar medicul legist nu poate spune cu exactitate care este cauza acestuia pentru ca nu au sosit inca toate analizele pentru un diagnostic. Abia dupa ce va sosi raportul vom sti ce avem de efectuat mai departe. Deocamdata, avem doar concluzii prezumptive", a declarat Teleki pentru corespondentul MEDIAFAX.

Un copilas de un an si opt luni, din Codlea, a murit, in 30 septembrie, dupa ce s-a inecat cu propria voma, in timp ce dormea, fiind lasat nesupravegheat de catre parinti. Copilasul a fost lasat singur mai bine de o ora de mama sa. El a fost gasit de bona, care a sunat imediat la Serviciul de urgenta 112 cand a vazut ca micutul nu mai respira.

Potrivit politistilor, mama copilului pleca de acasa la ora 06.00, iar pana la ora 09.00 micutul ramanea cu concubinul femeii. Dupa ce acesta pleca si el, copilul ramanea singur mai bine de o ora pana venea bona sa aiba grija de el.

×