x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Berecleanu, despre Dinu Patriciu: "Un om rafinat şi un liberal autentic. Îi placeau tinerii şi oamenii inteligenţi"

Andreea Berecleanu, despre Dinu Patriciu: "Un om rafinat şi un liberal autentic. Îi placeau tinerii şi oamenii inteligenţi"

21 Aug 2014   •   08:47
Andreea Berecleanu, despre Dinu Patriciu: "Un om rafinat şi un liberal autentic. Îi placeau tinerii şi oamenii inteligenţi"

"Sper ca Bunul Dumnezeu să-i dea voie să mai fumeze trabuc, din când în când...", a scris prezentatoarea Antena1, Andreea Berecleanu, despre Dinu Patriciu.

"A murit un intelectual. Și un liberal autentic. Nu vorbea prea mult, dar vorbea cu rost. L-am cunoscut la începutul anilor '90, îmi era tare drag din postura de jurnalist să merg la conferința din fiecare joi pe vremea PL'93. Avusese loc scindarea din PNL-ul lui Radu Câmpeanu și Dinu Patriciu înființase un partid nou, păstrând doctrina și crezul, mai ales. La conferințele de presă vorbea cu fiecare dintre noi, ne știa numele, ne oferea...fursecuri și sucuri. Știa bine că eram mereu pe drumuri și nu prea aveam timp să mâncăm. Ne respecta și știa să arate asta. Îi plăceau tinerii și oamenii inteligenți. Făcea politică dar făcea și cultură. Aveam conversații rafinate cu un om rafinat. Peste ani, l-am regăsit la fel. M-am bucurat să ne amintim de acele vremuri și să ne amuzăm de politica din ziua de azi. Era relaxat și se gândea la prezent. Sper ca Bunul Dumnezeu să-i dea voie să mai fumeze trabuc, din când în când... și să se odihnească în pace!", a scris jurnalista pe contul ei de Facebook.

×