x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Cosma, victima procurorului Portocală: ”Obiectivul lui era să obțină niște favoruri de la mine”

Andreea Cosma, victima procurorului Portocală: ”Obiectivul lui era să obțină niște favoruri de la mine”

14 Sep 2017   •   22:55
Andreea Cosma, victima procurorului Portocală: ”Obiectivul lui era să obțină niște favoruri de la mine”

Deputata PSD Andreea Cosma a vorbit, joi seară la Sinteza Zilei despre presiunile pe care procurorul Negulescu le exercita asupra ei.

”Negulescu a început să îmi dea mesaje începând cu luna aprilie, pentru că între timp a început dosarul tătului și fratelui meu, dosar făcut de el și început de el. A mai făcut o presiune pentru a-mi arăta cât e de puternic, prin luna martie. Atunci mi-a făcut o plângere penală, ca să îmi poată da control judiciar. Ulterior mi-a spus că mi-a dat acest control judiciar pentru că era gelos.”, a declarat Andreea Cosma, la Antena 3.

Aceasta a adăugat că mesajele au început la sfârșitul lunii aprilie 2014 și au continuat până în februarie 2017, până în momentul când i-a făcut o reclamație la Comisia parlamentară a SRI. 

”Obiectivul lui era să aibă o relație cu mine, să obțină niște favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenție, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e(...) Nu aș fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă.”, a susținut Andreea Cosma.

×
Subiecte în articol: andreea cosma