x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Paul Vass a depus la Registratura ASE cererea de a-i fi verificată teza de doctorat

Andreea Paul Vass a depus la Registratura ASE cererea de a-i fi verificată teza de doctorat

02 Iul 2012   •   08:30
Andreea Paul Vass a depus la Registratura ASE cererea de a-i fi verificată teza de doctorat

Vicepresedintele PDL Andreea Paul a anuntat ca a depus, in aceasta dimineata, la Registratura ASE cererea de a-i fi verificata lucrarea de doctorat de Comisia de etica. Ea a precizat ca- si "va apara demnitatea umana si profesionala, daca este cazul in justitie".

"M-am tinut de promisiune si am depus cererea la 10 fara un sfert", a declarat Andreea Paul, care a precizat ca nu se va amesteca cu absolut nimic in desfasurarea analizei Comisiei de Etica.

"Nu am sa imixtionez cu absolut nimic buna desfasurare a analizei in interiorul comisiei de etica", a precizat Andreea Paul.

Intrebata ce va face in cazul in care comisia va da verdict de plagiat pentru teza sa de doctorat, Andreea Paul a spus ca va "apara demnitatea umana si profesionala, daca este cazul in justitie, daca nu, simplu, daca raspunsul va fi cum il astept eu, nu vom avea o astfel de problema".

Ea a evitat sa faca alte precizari aratand ca nu trebuie pus carul inaintea boilor si ca ar aprecia foarte mult daca ziaristii i-ar da ragazul necesar sa nu mai ia pozitie publica pana la o decizie a Comisiei de etica.

"Haideti sa nu putem carul inaintea boilor. Haideti sa asteptam decizia Comisie de etica si chiar as aprecia foarte tare daca mi-ati permite ragazul necesar sa nu mai iau pozitie publica tocmai din aceeasi demnitate pe care am invocat-o anterior si asteptam decizia Comisiei de etica", a adaugat Andreea Paul.

Ea a facut aceste precizari inaintea sedintei BPN al PDL.

Vicepresedintele PDL Andreea Paul, care detine titlul de doctor in economie, a declarat, duminica, raspunzand unor acuzatii aparute in presa, ca teza sa de doctorat nu este plagiata si ca nu are nicio emotie sa o supuna analizei comisiei de etica.

Jurnalul.ro a scris ca cere Comisei de etica a Ministerului Educatiei sa analizeze lucrarea de doctorat a Andeeei Paul, la sesizarea unui cititor.

×