x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Hrebenciuc, reţinut pentru 24 de ore în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri

Andrei Hrebenciuc, reţinut pentru 24 de ore în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri

23 Oct 2014   •   08:49
Andrei Hrebenciuc, reţinut pentru 24 de ore în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri
UPDATE 10:11 - Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc, va fi prezentat joi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) cu propunere de arestare preventivă. El este reţinut de procurorii DNA Braşov pentru constituire de grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani în dosarul de corupţie privind retrocedarea unor mari suprafeţe de teren forestier.

UPDATE 09:05
- Andrei Hrebenciuc a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru 24 de ore în dosarul retrocedărilor ilegale.
Fiul lui Viorel Hrebenciuc este acuzat de procurori de constituirea unui grup infracțional organizat, complicitate la trafic de influență şi spălare de bani. Citeşte comunicatul DNA

Andrei Hrebenciuc a fost scos în jurul orei 9:00 din sediul DNA, cu cătuşele la mâini, şi urcat într-o maşină, avocatul său confirmând apoi că acesta a fost reţinut la finalul celor cinci ore de audieri în faţa procurorilor.

Fiul lui Hrebenciuc nu a făcut niciun fel de declaraţie jurnaliştilor, fiind urcat într-o maşină care a plecat.
..................................

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, este audiat, în această dimineaţă, la DNA Braşov în cadrul anchetei privind retrocedările ilegale de terenuri. Andrei Hrebenciuc a ajuns la DNA în jurul orei 4:00, însoţit de tatăl său şi câţiva prieteni.

Procurorii DNA au efectuat ieri percheziţii la biroul din Bucureşti al lui Andrei Hrebenciuc, în dosarul legat de retrocedările ilegale de terenuri, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Ştire în curs de actualizare

×
Subiecte în articol: andrei hrebenciuc viorel hrebenciuc