x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajat al Ministerului Culturii infectat cu SARS-CoV- 2

Angajat al Ministerului Culturii infectat cu SARS-CoV- 2

11 Noi 2020   •   16:35
Angajat al Ministerului Culturii infectat cu SARS-CoV- 2
Sursa foto: observator.tv

Un angajat al Ministerului Culturii s-a infectat cu SARS-CoV- 2. Ministerul precizează că este vorba despre un caz singular și că mulți angajați lucrează de acasă, iar programul celorlalți este decalat.

Ca urmare a infectarii unui angajat al Ministerului Culturii cu SARS-CoV- 2, conducerea Ministerului Culturii a anunțat Direcția de Sănătate Publică și a făcut o cerere pentru „nebulizarea” spațiilor,scrie Mediafax

„Menționăm faptul că acest caz este unul singular la nivelul instituției noastre, iar, în momentul de față, niciun alt angajat al Ministerului Culturii nu este suspect de a fi infectat cu noul virus SARS-CoV-2. Totodată, precizăm faptul că, în cadrul instituției noastre, o parte din resursa umană își desfășoară activitatea în regim de telemuncă, iar în cazul angajaților care vin fizic la birou, programul este decalat”, transmite Ministerul Culturii.

Angajatul depistat pozitiv are un birou propriu în minister, iar contacții acestuia au purtat mască în permanență și au păstrat distanțarea socială.

În zilele de 12-13 noiembrie, Ministerul Culturii va fi închis pentru dezinfecție.

 

×