x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Anul acesta de Paște, angajații își pot alege cadoul dorit din cea mai mare rețea de magazine partenere

(P) Anul acesta de Paște, angajații își pot alege cadoul dorit din cea mai mare rețea de magazine partenere

30 Mar 2017   •   07:00
(P) Anul acesta de Paște, angajații își pot alege cadoul dorit din cea mai mare rețea de magazine partenere

 

Sărbătorile de Paști reprezintă ocazia ideală de a-i surprinde plăcut pe cei apropiați cu cele mai inspirate cadouri. Poate cel mai greu este pentru angajatorii care trebuie să găsească un cadou pe gustul salariaților lor, dar și în limita bugetului companiei.

Anul acesta ai posibilitatea de a alege o soluție eficientă, modernă și inovatoare de recompensare a angajaților, și anume tichetele de cadouri Ticket Cadou® sau cardurile de cadouri Compliments® Benefit de la Edenred.

De ce să alegi acest cadou inedit de Paști? Pentru libertatea de alegere pe care o oferă salariaților. Aceștia vor avea la dispoziție cea mai mare rețea de magazine partenere din România cu acoperire 100% națională, pentru a achiziționa articole vestimentare, bijuterii, cosmetice, cărţi, IT & electronice, accesorii, decoraţiuni, bricolaj, articole de sport sau chiar produse alimentare.

În plus, tichetele și cardurile cadou vin cu avantaje fiscale și financiare importante.

   

Compliments® Benefit, inovația Edenred pentru recompensarea angajaților

Compliments® Benefit este cardul preplătit de cadouri emis de Edenred, unic în România. Cardul Compliments® Benefit este dezvoltat sub licența Mastercard® și este dotat cu CIP și tehnologie Contactless. Acesta simplifică operațiunile logistice, putând fi reîncărcat oricând cu suma de bani stabilită de companie.

Compliments® Benefit are avantajul de a nu impune niciun cost beneficiarilor, precum comisioane de administrare sau alte costuri specifice cardurilor bancare.

Dorești să oferi tichete sau carduri cadou partenerilor de afaceri, pentru protocol?

Tichetele și cardurile cadou pot fi oferite și în beneficiul partenerilor de afaceri, caz în care vor fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol. Colaboratorii tăi îţi vor mulţumi cu siguranţă, pentru că îşi vor putea cumpăra de Paşte exact ce își doresc!

Crezi că e complicat?

E foarte simplu. Nici măcar nu trebuie să te ridici de la birou.

Ne contactezi şi comanzi online, iar Edenred îţi livrează tichetele sau cardurile gata pregătite şi sortate pentru fiecare angajat. Le primeşti la sediu sau la punctele de lucru în cel mai scurt timp.

Câștigă aprecierea colegilor și a colaboratorilor tăi! Solicită oferta specială de Paște! 

 

 

 

 

×