x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anunț trist făcut de Familia Regală a României. A murit fostul director al Fundației Principesa Margareta

Anunț trist făcut de Familia Regală a României. A murit fostul director al Fundației Principesa Margareta

19 Feb 2017   •   08:45
Anunț trist făcut de Familia Regală a României. A murit fostul director al Fundației Principesa Margareta
Sursa foto: nelsonpeng/Getty Images/iStockphoto

Fostul director al Fundației Principesa Margareta a României, dr. Elisabeta Dragomirescu, s-a stins din viață, sâmbătă, se arată pe site-ul Familiei Regale a României.

Elisabeta Dragomirescu a fost director al Fundației Principesa Margareta a României, într-una dintre cele mai dificile perioade din viața organizației, între anii 1993 și 1998. A creat și desfășurat proiecte sociale, culturale, educaționale și medicale, potrivit site-ul Romaniaregala.ro.

 

Printre categoriile defavorizate sprijinite de fundație în perioada directoratului Elisabetei Dragomirescu s-au numărat copiii infectați cu HIV, persoanele vârstnice, cele opt Case pentru Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Capitală. A creat cabinete de consultații juridice gratuite pentru persoanele cu venituri mici. A înființat Clubul Seniorilor din București.

”Pentru meritele ei profesionale și calitățile sale umane, dr. Elisabeta Dragomirescu a fost distinsă de Majestatea Sa Regele Mihai I cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, în anul 2008, primind medalia cu numărul 1”, mai arată site-ul Romaniaregala.ro.

×