x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mănăstirea Curtea de Argeş a lansat o aplicaţie de Android pentru știri, rugăciuni şi acatiste

Mănăstirea Curtea de Argeş a lansat o aplicaţie de Android pentru știri, rugăciuni şi acatiste

29 Mar 2013   •   12:00
Mănăstirea Curtea de Argeş a lansat o aplicaţie de Android pentru știri, rugăciuni şi acatiste

Credincioşii vor putea să îşi spună rugăciunile, dar şi să scrie acatiste folosind o aplicaţie Android lansată de Mănăstirea Curtea de Argeş, aplicaţia dând şi posibilitatea setării unei anumite date şi ore pentru rostirea rugăciunii, momentul fiind anunţat prin intermediul unei alarme. Aplicaţia pentru Android "Mînăstirea Curtea de Argeş" include rugăciuni şi acatiste, dar şi un planificator cu alarmă, care îi aminteşte celui care îl foloseşte ce rugăciune şi-a propus să spună, la ora şi data setată.

"Ne dorim să aducem în sufletele tuturor linişte şi bucurie pentru a întâmpina cu inima deschisă şi cugetul curat Învierea Domnului. Să prăznuim sărbătoarea aceasta atât de mare şi de luminată, a Învierii Domnului, nu numai cu prisos de bucurie, ci şi cu prisos de evlavie. Căci Domnul a înviat, şi a înviat şi lumea dimpreună cu El (..). Tehnologia ar putea fi de un real ajutor în acest sens", spun reprezentanţii Mănăstirii Curtea de Argeş într-un comunicat de presă transmis vineri, în care anunţă lansarea acestei aplicaţii. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: aplicatie rugaciune stiri acatiste manastire