x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE. Mitingul PSD din Piața Victoriei

UPDATE. Mitingul PSD din Piața Victoriei

09 Iun 2018   •   17:51
UPDATE. Mitingul PSD din Piața Victoriei

UPDATE 20:00: Peste 120.000 de simpatizanți în Piața Victoriei, potrivit unor estimări neoficiale. Liderii PSD au ajuns la protest. 500 de jandarmi mobilizați. Mai multe persoane au avut nevoie de intervenție medicală.

UPDATE 19:15: 70.000 de simpatizanți în Piața Victoriei. Grupuri de sute de persoane continuă să se îndrepte spre Piața Victoriei. Cordon de jandarmi pentru a împiedica protestatarii #Rezit să se apropie de mitingul PSD.

UPDATE 19:00: 50.000 de persoane în Piața Victoriei. Simpatizanții PSD au început să devină vocali. Repetiții pentru intrarea liderilor PSD: culoar de oameni. De asemenea, protestatarii #Rezit încep să apară în Piața Victoriei. 

8.000 de manifestanți s-au adunat la aceată oră în Piața Victoriei. Primele grupuri de susținători au apărut în Piața Victoriei începând cu ora 15:00.

Oamenii au steaguri și pancarte standard, iar mulți dintre manifestanți se opresc în parcurile din drumul dinspre Piața Presei Libere spre Piața Victoriei.

Simpatizanții din Teleorman se află în primul rând. Simpatizanții PSD sunt îmbrăcați în alb, conform directivelor partidului. Mai mult, aceștia au lanterne la ei, într-o încercare de a copia gestul din cadrul protestelor #Rezist de anul trecut. 


Restricțiile privind traficul au intrat în vigoare, iar mai multe toalete ecologice au fost instalate în piață. Prezența poliției și a jandarmeriei este masivă. Mitingul PSD va începe la ora 20:00, cu sloganul „Vrem prosperitate, NU Securitate!”.


Liderul PSD, Liviu Dragnea, prim-ministrul Viorica Dăncilă și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-au anunțat public prezența. 

 


 

×