x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aviz favorabil pentru Iacob, Sutiman, Brădiceanu şi Vasilache, propuşi pentru conducerile DNA şi PÎCCJ

Aviz favorabil pentru Iacob, Sutiman, Brădiceanu şi Vasilache, propuşi pentru conducerile DNA şi PÎCCJ

02 Iul 2013   •   15:11
Aviz favorabil pentru Iacob, Sutiman, Brădiceanu şi Vasilache, propuşi pentru conducerile DNA şi PÎCCJ
Sursa foto: Intact Images/Karina Knapek

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a anunţat marţi că Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil toate propunerile înainte pentru conducerile DNA şi PÎCCJ.

Acestea sunt Marius Iacob, propus în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Camelia Sutiman - ca şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Simona Brădiceanu - propusă şef Secţia de resurse umane şi documentare, şi Ion Vasilache - şef al Secţiei Parchetelor Militare din cadrul PÎCCJ.

"În urma analizării proiectelor de management prezentate, precum şi a interviului susţinut de candidaţi, în temeiul art. 40 lit. h din Legea 317/2004 (...), Secţia pentru procurori a CSM a decis acordarea următoarelor avize: pentru procurorul Marius Iacob - aviz pozitiv cu unanimitate de voturi; pentru procurorul Camelia Sutiman - aviz pozitiv cu unanimitate de voturi; pentru procurorul Simona Bădiceanu - aviz pozitiv cu majoritate de voturi; pentru procurorul Ion Vasilache - aviz pozitiv cu unanimitate de voturi", se arată într-un comunicat al CSM, citat de Agerpres.

Hotărârile Secţiei pentru procurori a CSM vor fi motivate şi vor fi transmise Ministerului Justiţiei în perioada imediat următoare.

Potrivit calendarului stabilit de Secţia de procurori a CSM, vor susţine interviuri miercuri Iuliana Nedelcu - propusă procuror-şef al Secţiei Judiciare din cadrul PÎCCJ, Antonia-Eleonora Constantin, propusă adjunct al Secţiei Judiciare din PÎCCJ, şi Claudiu Dumitrescu, propus ca şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA, în prezent şeful Departamentului de Luptă Antifraudă.


×