x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul mort după o săritură cu paraşuta era militar

Bărbatul mort după o săritură cu paraşuta era militar

26 Iul 2017   •   17:33
Bărbatul mort după o săritură cu paraşuta era militar

Bărbatul care s-a accidentat, miercuri, după un salt cu paraşuta şi care ulterior a decedat era militar, angajat în Ministerul Apărării Naţionale, informează un comunicat MApN transmis AGERPRES. 

''Un militar a suferit un accident miercuri, 26 iulie, în jurul orei 14,40, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, în zona aerodromului Zărneşti. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, însă, cu toate eforturile echipei de intervenţie SMURD, a fost declarat decedat în jurul orei 15,35. Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcţia informaţii militare, era în vârstă de 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2013. Era căsătorit şi avea un copil'', precizează sursa citată. 

Potrivit MApN, pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, şeful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă. 

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, este alături de familia militarului căzut la datorie şi transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe, se mai arată în comunicat. 

Joi, 27 iulie, la ora 8,30, vor fi organizate în toate unităţile militare din ţară ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicică.  www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident parasuta