x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Fetiţa seamănă cu mine

Băsescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Fetiţa seamănă cu mine

01 Sep 2013   •   12:39
Băsescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Fetiţa seamănă cu mine
Sursa foto: Facebook

Preşedintele Traian Băsescu şi-a vizitat nepoata nou-născută la Spitalul Universitar, declarând la ieşire că a primit "nobilul titlu de bunic" şi că fetiţa seamănă cu el.

"Sunt bucuros şi eu şi soţia. Copilul s-a născut prematur, medicii au considerat că soluţia pe care au adoptat-o era cea mai bună şi pentru coplil şi pentru mamă. Am primit nobilul titlu de bunic. Am ţinut-o şi în braţe. Este un sentiment extraordinar", a povestit Băsescu.

Întrebat de ziarişti cu cine seamănă copilul, preşedintele a spus că seamănă cu el.

"Seamănă cu mine sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă. A primit nota nouă. Mă bucur că e sănătoasă, că a supt deja", a mai spus Băsescu.

Preşedintele a spus că fiica sa, Elena Băsescu, care a născut prin cezariană, va mai sta în spital două sau trei zile, în funcţie de evaluările medicilor. 

Băsescu a adăugat că nu s-a ales încă un nume pentru nou-născută, decizia urmând să fie luată în scurt timp de părinţi.

La scurt timp după vizita la spital, preşedintele a distribuit pe o reţea de socializare o fotografie cu el ţinând fetiţa în braţe.

Potrivit medicilor care s-au ocupat de Elena Băsescu, fetiţa a venit pe lume la ora 02.32 a.m., operaţia de cezariană finalizându-se cu o oră mai târziu.

Deşi s-a născut prematur, nou-născuta nu a avut nevoie să fie ţinută în incubator, stând în prezent în acelaşi salon cu mama.

Potrivit medicilor, tatăl copilului, Bogdan Ionescu, a asistat la naştere. Fetiţa va putea fi externată în câteva zile.

×