x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a bătut bebeluşul, apoi a pus fotografia pe Facebook, pentru amuzament

Şi-a bătut bebeluşul, apoi a pus fotografia pe Facebook, pentru amuzament

de Alina-Elena Vasiliu    |    31 Iul 2014   •   19:56
Şi-a bătut bebeluşul, apoi a pus fotografia pe Facebook, pentru amuzament
Sursa foto: Şi-a bătut bebeluşul, apoi a pus fotografia pe Facebook, pentru amuzament

Educaţia prin bătaie se distribuie pe Facebook. Doi părinţi francezi şi-au bătut copilul mai mic de o lună, apoi l-au fotografiat şi au distribuit imaginea bebeluşului maltratat pe Facebook, scrie lefigaro.fr. O persoană din lista de prieteni a părinţilor a văzut fotografia şi a sesizat poliţia.

Când mama s-a prezentat la oficiul de poliţie, la solicitarea autorităţilor, cu bebeluşul în braţe, poliţiştii au constatat că starea micuţului era chiar mai gravă decât se putea vedea în poza de pe Facebook. Tatăl a recunoscut că l-a bătut pe copil, pentru că nu mai putea suporta crizele de plâns pe care acesta le avea. Mai mult, acesta a declarat că i-a aplicat asemenea corecţii încă de la naştere, iar decizia de a posta fotografia cu chipul lovit al copilului a venit din dorinţa de a se amuza. De teamă să nu-şi piardă soţul, mama nu a depus plângere la poliţie.

Nici unul dintre cei doi părinţi – amândoi în vârstă de douăzeci de ani – nu are loc de muncă. În urma radiografiilor, s-a descoperit că bebeluşul, care abia a împlinit o lună de viaţă, are două hemoragii intra-craniene, ca urmare a loviturilor primite de la tatăl său. Micuţul ar putea rămâne cu sechele neurologice grave.

Părinţii sunt acuzaţi de violenţe asupra minorului şi au fost arestaţi preventiv, scrie AFP.

×