x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc: Obiectivul de a avea un guvern până la 22 decembrie rămâne valabil

Boc: Obiectivul de a avea un guvern până la 22 decembrie rămâne valabil

15 Dec 2008   •   00:00

Primul-ministru desemnat Emil Boc a anunţat astăzi că obiectivul de a avea un guvern până pe 22 decembrie rămâne valabil. "Mulţumesc şefului statului pentru încrederea acordată. Am acceptat propunerea făcută. Obiectivele pe care le-am anunţat anterior rămân valabile. Şi anume, şansa de a da României un guvern stabil, eficient şi performant. Obiectivul de a avea un guvern până la 22 decembrie rămâne valabil. Pentru aceasta, pe perioada următoare vom finaliza programul de guvernare în ultimele detalii, aşa cum a fost el creionat, şi ne vom prezenta în faţa Parlamentului pentru a obţine votul de încredere", a spus Emil Boc.



El a anunţat că va constitui un grup consultativ pe probleme economice şi financiare. Grupul va fi format 'din experţi de la Banca Naţională, de la Academia Română şi din alte structuri ale societăţii civile, pentru a fi sprijinit în materie economică şi financiară cu privire la problemele de criză şi la problemele economice cu care ne confruntăm, pentru a putea veni pe masa guvernului cu cea mai bună expertiză şi a ne prezenta în faţa Parlamentului cu cele mai bune soluţii pe care românii le aşteaptă în acest moment să fie rezolvate', a precizat premierul desemnat Emil Boc.
Preşedintele Traian Băsescu l-a nominalizat, astăzi, pe liderul PD-L, Emil Boc, ca prim-ministru desemnat, după ce Theodor Stolojan şi-a depus mandatul din această funcţie.
Agerpres

×
Subiecte în articol: romania