x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bregovici, legitimat la propriul concert

Bregovici, legitimat la propriul concert

de Jurnalul National    |    16 Mai 2007   •   00:00
Bregovici, legitimat la propriul concert

Mii de mureşeni au umplut pănă la refuz Sala Polivalentă din Tărgu-Mureş luni seară, nerăbdători să asculte "Kalashnikov-ul" lui Goran Bregovici. S-a stat pe scaune, pe scări, iar cei mai norocoşi au prins un loc pe jos, in faţa scenei.

Spectatorii i-au primit cu urale pe membrii Orchestrei de Nunţi şi Inmormăntări din Serbia, care au coborăt printre ei inainte să urce pe scenă. Atmosfera incendiară a continuat in prima parte a concertului, cănd Goran Bregovici a reuşit să ridice in picioare sala. A "pierdut" la un moment dat spectatorii, care nu i-au recunoscut melodiile, senzaţie accentuată şi de acustica proastă a Sălii Polivalente.

MICI ŞI CAFEA. Inainte de concert, Bregovici s-a plimbat prin Tărgu-Mureş. Artistul a recunoscut că a vrut doar să se plimbe, pentru că "am văzut prea multe muzee, expoziţii şi ruine". Şi atunci? "Am băut o cafea şi am măncat mici." Nu l-a recunoscut lumea pe stradă şi nici măcar paznicii de la Sala Polivalentă. "A trebuit să le arăt oamenilor de la securitate legitimaţia, ca să mă lase să trec", a declarat amuzat Bregovici. De la Tărgu-Mureş a plecat spre Cluj-Napoca, unde a susţinut ultimul său concert in Romănia. (Raluca Creţ)


×
Subiecte în articol: observator