x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureşti / A fost suplimentată oferta de bilete pentru concertul Depeche Mode

Bucureşti / A fost suplimentată oferta de bilete pentru concertul Depeche Mode

17 Mar 2009   •   00:00
Bucureşti / A fost suplimentată oferta de bilete pentru concertul Depeche Mode

Biletele în Gazon B pentru concertul Depeche Mode, care va avea loc pe 16 mai, în Parcul Izvor din Bucureşti, au fost suplimentate cu încă 2.000 de bucăţi, informează Emagic Entertainment.



După ce biletele din zona Gazon A s-au vândut în totalitate în doar o lună de la punerea lor în vânzare, în urma numeroaselor e-mailuri şi telefoane primite din partea fanilor, organizatorii au solicitat managementului Depeche Mode suplimentarea numărului de bilete din Gazon B, reprezentanţii trupei aprobând această cerere. Cele 2.000 de bilete suplimentare s-au pus în vânzare încă de marţi dimineaţă, pe myticket.ro şi în magazinele Diverta.

"Fanii trupei sunt foarte încântaţi de revenirea Depeche Mode, biletele se vând într-un ritm mult mai alert decât în 2006: deşi mai sunt două luni până la data concertului, două categorii sunt deja sold-out", a declarat directorul executiv Emagic, Laura Coroianu.

Depeche Mode va concerta la Bucureşti pe 16 mai, în Parcul Izvor, la trei ani de la show-ul istoric susţinut pe Stadionul Naţional din Capitală. Spectacolul este inclus în turneul "Tour of the Universe", turneu ce va cuprinde 28 de oraşe şi va atrage numai în Europa peste 1,3 milioane de fani.

×
Subiecte în articol: romania