x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureşti sau Marrakesh: destinaţii pentru excursii romantice recomandate de specialiştii în relaţii de cuplu

Bucureşti sau Marrakesh: destinaţii pentru excursii romantice recomandate de specialiştii în relaţii de cuplu

de Agerpres    |    08 Sep 2011   •   12:06

Bucurestiul sau Marrakeshul sunt recomandate de expertii in relatiile de cuplu drept alegeri pentru o excursie romantica de weekend mai neobisnuita, scrie Daily Mail in editia de miercuri.

Este inceputul sezonului vacantelor in oras si, pe intreg teritoriul britanic cuplurile isi planifica weekend-urile romantice. Insa vacanta cu cealalta jumatate poate deveni un teren minat, mai ales daca ati stat prea mult timp impreuna. Ce se intampla daca el se plictiseste in muzee? Sau daca ea vrea sa faca doar shopping?

Dr. Gian Gonzaga, expert in relatii de cuplu pentru site-ul eHarmony.co.uk sustine ca desi vacantele sunt o 'evadare din realitate' necesara pentru cupluri, mini-vacantele pot fi distruse daca cuplul nu alege destinatia corecta. Daca cuplurile dornice de aventura vor dori un loc palpitant, care-i va mentine in priza, cuplurile mai linistite, care au fost impreuna o vreme, pot prefera un oras romantic in care se pot relaxa.

Pentru cuplurile nou formate, Gonzaga recomanda orase ca Berlinul sau Barcelona. Daca capitala Germaniei este cunoscuta pentru scena sa de arta prospera, orasul catalan are un ritm alert si ofera posibilitatea unei vacante relaxante pe plaja.

Gonzaga recomanda cuplurilor mai aventuroase sa aleaga Marrakeshul sau Bucurestiul pentru o minivacanta mai neobisnuita, in conditiile in care capitala Romaniei ofera o scena prospera a cluburilor underground, in timp ce medinele colorate din Maroc si bucataria variata a tarii ofera o multime de experiente unice.

Pentru cuplurile care cauta romantismul dincolo de Paris sau Venetia, expertul recomanda orase cum ar fi Hong Kong, Tel Aviv sau chiar Reykjavik, capitala islandeza, inconjurata de atractii naturale spectaculoase.

×
Subiecte în articol: bucuresti turism relatii de cuplu