x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucuresti - Zi neagra la Politia Rutiera

Bucuresti - Zi neagra la Politia Rutiera

05 Noi 2004   •   00:00

Doi politisti de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei au fost victime ale unor accidente in timpul serviciului, in cursul zilei de ieri. Unul dintre ei si-a pierdut viata, iar celalalt a ajuns la spital cu leziuni usoare, transmite Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

MORT LA DATORIE. Agentul-sef principal Matei Nicolae se afla in misiune in zona Strazii Ilioara, cand i s-a facut rau. El a fost transportat la spital de catre colegi, dar medicii care au constatat ca suferise un stop cardio-respirator nu l-au mai putut salva. Nicolae avea 46 de ani si lucra in Politia Rutiera de 25 de ani.

Un coleg de-al sau care dirija traficul rutier a fost accidentat de un autoturism al carui sofer a virat la stanga, pentru a intra pe Bulevardul Stefan cel Mare din Capitala. Politistul era echipat cu vesta reflectorizanta si a fost luat pe capota unei Dacii apartinand unei firme. Anchetatorii au stabilit ca nici politistul si nici conducatorul auto nu consumasera bauturi alcoolice. Ei au inceput cercetarile in acest caz, pentru vatamare corporala din culpa.

×
Subiecte în articol: observator