x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Buşteni: Au găsit-o şi pe Ana Maria Coman!

Buşteni: Au găsit-o şi pe Ana Maria Coman!

de Sorin Anghel    |    05 Iun 2009   •   00:00

Salvamontiştii din Buşteni au descoperit azi şi trupul fetei rãtãcite în Bucegi, dupã ce în urmã cu douã zile l-au gãsit pe cel al prietenului ei. Cei doi se rãtãciserã pe un traseu din Bucegi, pe Valea Caraimanului, în luna noiembrie a anului trecut.



Tinerii nu au fost gãsiţi la acea vreme, deşi fata ceruse telefonic ajutorul salvamontiştilor şi au fost cãutaţi de salvamontişti şi jandarmii montani mai mult de o sãptãmânã.

MIERCURI A APĂRUT BĂIATUL
Trupul tânãrului a fost descoperit de salvamontiştii din Buşteni în urmã cu douã zile, dupã ce au fost sesizaţi telefonic de un turist care vãzuse cadavrul. Ei s-au deplasat la locul indicat de turist şi au gãsit trupul tânãrului de 24 de ani, din Bucureşti, Andrei Jora, dispãrut la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, în Bucegi, împreunã cu prietena lui de 25 de ani, Ana Maria Coman.

FATA A FOST GĂSITĂ AZI
Corpul fetei a fost gãsit azi dimineatã, tot  pe Valea Caraimanului, în apropierea zonei în care a fost descoperit şi cel al prietenului ei. Salvatorii montani au transportat corpul fetei în staţiunea Buşteni, de unde va fi preluat de o maşinã a jandarmeriei montane pentru a fi dus la Serviciul de Medicinã Legalã.

Salvamontiştii cred cã turiştii au fost surprinşi de una dintre avalanşele care s-au produs pe Valea Caraimanului în ziua dispariţiei lor, fiind îngropaţi sub stratul de zãpadã. Trupurile lor au fost gãsite în urma precipitaţiilor abundente şi a viiturilor care au topit o parte din stratul de zãpadã care îi acoperea.

FORŢE SPECIALE
Tinerii au fost cãutaţi anul trecut de zeci de salvamontişti, jandarmi montani şi chiar specialişti SRI, care au încercat sã detecteze semnalul telefonului de la care fuseserã apelaţi salvatorii, dar fãrã nici un rezultat.


Citiţi şi:
Dispărut în noiembrie, găsit mort abia ieri!
Coşmar în Bucegi - 26 de zile de comedie neagră
Salvamontul românesc, escaladat de defecte

×
Subiecte în articol: observator