x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Buzău / O patrulă de poliţie a rănit grav un taximetrist

Buzău / O patrulă de poliţie a rănit grav un taximetrist

17 Mai 2009   •   00:00

O patrulă mobilă de poliţie a intrat, sâmbătă seară, în plin într-un taximetru în zona Gării centrale din Buzău, în urma impactului taximetristul fiind transportat în comă la Spitalul judeţean.



Martorii oculari, arată Agerpres, susţin că taximetristul şi-a lăsat soţia la un magazin alimentar, după care a făcut o manevră de întoarcere în urma căreia a fost lovit de un echipaj de poliţie care circula cu viteză.

Comisarul şef Vasile Nicolae, şeful Poliţiei Rutiere Buzău, susţine că şoferul nu s-a asigurat la plecare de pe loc şi efectuând manevra de întoarcere a intrat în coliziune cu o autospecială a Poliţiei municipiului Buzău care se deplasa la o intervenţie, autospeciala Poliţie având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. "Sunt vătămări uşoare pentru doi poliţişti, urmează să vedem rezultatul final în ceea c e priveşte conducătorul auto", a precizat comisarul şef.

La rândul său, dr.Luminiţa Mazdrag, de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Buzău, a declarat: "cel accidentat a ieşit din starea de şoc şi are şanse de supravieţuire".

×
Subiecte în articol: observator