x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cântăreața Emilia Bubulac a decedat la scurt timp după soțul ei!

Cântăreața Emilia Bubulac a decedat la scurt timp după soțul ei!

28 Iul 2017   •   16:01
Cântăreața Emilia Bubulac a decedat la scurt timp după soțul ei!

Veste tragică pentru lumea muzicii din România! Cântăreața Emilia Bubulac a murit vineri dimineata la varsta de 68 de ani.

Moartea artistei din Boroșteni, comuna Peștișani, a survenit în București în urma unui stop cardiac, cel mai probabil din cauza supărării, spun surse apropiate familiei. Săptămâna trecută, Emilia Bubulac a mers la Gorj pentru a-şi îngropa tatăl, iar ieri acesteia i-a murit soţul, anunță jurnaliștii din capitală. Artista avea vârsta de 68 de ani, informeaza Gorjeanul.ro.

Emilia Bubulac este gorjeancă născută într-un început de noiembrie la poale de munte, în comuna Peştişani, sat Boroşteni, judeţul Gorj, din părinţii Natalia şi Vasile Gonţa.
Copil fiind a beneficiat de dragostea părintească dublată de cea a bunicilor. De la mama şi de la bunica sa Ilinca Nicolcioiu învaţă şi deprinde treburile casei, dragostea pentru citit şi arta combinaţiei culorilor. Bunica sa era renumită pentru costumele populare pe care le crea.

După absolvirea liceului intră în învaţământ ca educatoare în unul din satele învecinate. Nu rămâne decât un an pentru că îşi dorea să urmeze cursurile învăţământului superior. Aşa se face că în anul următor pleacă la Bucureşti unde urmează cursurile şcolii postliceale de geologie şi pe cele ale facultăţii de istorie.

Emilia Bubulac

×
Subiecte în articol: emilia bubulac