x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cântecele trupei coreene BTS, alese de NASA pentru viitoarea călătorie pe Lună

Cântecele trupei coreene BTS, alese de NASA pentru viitoarea călătorie pe Lună

10 Iun 2019   •   22:30
Cântecele trupei coreene BTS, alese de NASA pentru viitoarea călătorie pe Lună

Genul K-Pop a cucerit întreaga lume, însă fanii trupei sud-coreene de băieţi BTS vor acum ca artiştii lor preferaţi să cucerească şi spaţiul, notează online ziarului spaniol La Vanguardia.

NASA a cerut utilizatorilor de Twitter să lanseze propuneri muzicale pentru a elabora o listă de cântece pentru viitorul voiaj pe Lună şi, spre surprinderea tuturor, băieţii din trupa BTS au deja plasate trei din piesele lor printre cele favorite să cucerească universul.

Profesioniştii NASA nu au fost probabil foarte conştienţi de puterea fanilor trupei BTS, care reuşesc să transforme în tendinţă orice îşi doresc. Agenţia spaţială americană s-a gândit doar să facă această cerere pe Twitter:

"În urmă cu 50 de ani NASA se pregătea să trimită primul om pe Lună. Acum suntem pregătiţi să ne reîntoarcem în 2024. În cinstea aniversării a 50 de ani de la misiunea Apollo pregătim un playlist cu Til Rock Radio potrivit pentru această călătorie selenară. Până la 28 iunie împărtăşeşte cântecele tale preferate pe #NASAMoonTunes", se arată în acest tweet.

Zis şi făcut. Fanii trupei BTS din întreaga lume au pus stăpânire pe hashtag şi au reuşit ca trei dintre piesele acestei populare trupe de K-Pop să intre în selecţie: "Moonchild", "Mikrokosmos" şi "134340". 

Toate foarte potrivite pentru această călătorie spaţială.

Cine sunt ceilalţi artişti selecţionaţi? Deocamdată, cei care vor apărea pe acest playlist al NASA sunt CNCO cu "Pretend", Travis Scott cu "YOSEMITE", Linkin Park cu "Waiting for the end" şi David Bowie cu legendarul său cântec "Space Oddity".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bts k-pop luna