x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Căruciorul mămicilor-vedetă de la Hollywood ajunge şi la Bucureşti

Căruciorul mămicilor-vedetă de la Hollywood ajunge şi la Bucureşti

09 Mar 2018   •   11:35
Căruciorul mămicilor-vedetă de la Hollywood ajunge şi la Bucureşti

De joi până duminică, părinţii şi copiii sunt aşteptaţi la cel mai mare eveniment de profil: Baby Boom Show se va desfăşura la Romexpo, Pavilionul A, şi vine cu peste 300 de branduri reprezentate, reduceri la mii de produse, cursuri, servicii medicale, pachete de naştere, celule stem şi multe altele.

Pe lângă produsele clasice, la Baby Boom Show vor fi prezente o serie de premiere. Vedeta evenimentului va fi singurul cărucior de copii din lume ce poate fi pliat cu landoul pe el. City Tour Lux va fi adus în faţa publicului vineri, 9 martie, de la ora 15.00, pe scena amplasată la intrarea în Pavilionul Central ROMEXPO. Brand-ul american Baby Jogger este alegerea majorităţii mămicilor-vedetă de la Hollywood.

Alte premiere sunt Kerttu Safari, un cărucior care va fi lansat în Europa cu prilejul acestei expoziţii, prezentarea de modă a unei colecţii - concept unic în lume - de hăinuţe extensibile şi reglabile pentru copii, MaxiCosi AxissFix Air - primul scaun auto din lume pentru copii prevăzut airbag, Chicco Baby Hug 4 în 1 - care poate deveni pe rând landou co-sleeping, fotoliu, scăunel şi scaun de masă, dar şi tricicleta ce poate fi transformată şi în valiză.

Alături de sectoarele cu produse şi servicii, la Baby Boom Show este amplasată şi Ţara Jucăriilor, o zonă cu cele mai noi şi mai diversificate jucarii şi jocuri, cel mai mare spaţiu de joacă şi ateliere distractive pentru copii mari şi mici. Iar în zona Fashion, cei mai mici dintre vizitatori vor beneficia hăinuţe chic, în culori şi croieli la modă sau realizate din materiale bio.

×
Subiecte în articol: Baby Boom Show