x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casa Regală evacuează Palatul Elisabeta

Casa Regală evacuează Palatul Elisabeta

12 Ian 2018   •   11:49
Casa Regală evacuează Palatul Elisabeta

Informaţie de ultimă oră, obţinută în exclusivitate de Antena 3! Casa Regală va părăsi Palatul Elisabeta după data de 5 februarie. În urmă cu două zile, Guvernul a dat aviz negativ propunerii de lege ce prevedea acordarea Palatului Elisabeta Casei Regale.

Acum premierul spune că a primit solicitare de chirie, însă reprezentanţii Casei spun cu totul altceva.

„Nu s-a primit la Casa Majestății Sale nicio ofertă din partea RAAPPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta. Nu au început discuțiile dintre Casa Majestății Sale Custodelui Coroanei și RAAPPS cu privire la acest subiect.

După data de 5 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va acționa conform legislației în vigoare. Majestatea Sa își manifestă speranța că parteneriatul cu instituțiile Statului va continua, pentru ca activitățile Familiei Regale în sprijinirea intereselor fundamentale ale României să aibă loc în viitor, așa cum s-a întâmplat de 20 de ani încoace.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, își reafirmă angajajmentul de a duce mai departe legământul tatălui său, Regele Mihai, față de Coroană și față de Națiune, în prezent și în viitor”, se arată în comunicatul Casei Regale oferit în exclusivitate pentru Antena3.

×
Subiecte în articol: casa regală palatul elisabeta evacuare