x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Camataru - Prostituatele au fost audiate la Tribunalul Bucuresti

Cazul Camataru - Prostituatele au fost audiate la Tribunalul Bucuresti

11 Mar 2005   •   00:00

Cateva dintre tinerele care ar fi facut parte din reteaua de prostituate a fratilor Camataru au fost audiate ieri la Tribunalul Bucuresti.


MIRUNA PASA

In acest dosar au fost trimisi in judecata Sile Camataru, sora lui, Angelica Stoica, fratele vitreg Constantin Stoica, mama acestora, Smaranda Stoica, sub acuzatiile de proxenetism si lipsire de libertate. Fetele au povestit judecatorului violentele si amenintarile prin care erau fortate sa ia parte la petreceri private organizate de membrii clanului, la care trebuiau sa intretina raporturi sexuale cu diversi barbati.

Ele au sustinut ca pentru o mai buna "productivitate" erau adesea umilite si exploatate peste limita de Angela Stoica, Costel Urzica si Petre Maeanu, membrii clanului care se ocupau direct de "afacerea" cu prostituate. Probele existente la dosar sustin de asemenea ca mai multe minore au fost pur si simplu rapite din discoteci, tinute prizoniere si obligate sa se prostitueze.

Unele tinere au reusit sa scape dupa o anumita perioada si au depus plangeri impotriva membrilor clanului. O parte din ele sunt acum incluse in programul de protectie a martorilor si marturiile lor sunt probe esentiale in dosarul Camatarilor.

×
Subiecte în articol: observator