x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul "Cocaina" - Ia Tiriac junior calea strainatatii?

Cazul "Cocaina" - Ia Tiriac junior calea strainatatii?

13 Noi 2004   •   00:00

Ion Tiriac junior, invinuit in dosarul "Cocaina", ar putea sa iasa nestingherit din tara incepand de saptamana viitoare.

Tanarul, cercetat pentru trafic, detinere de droguri si punerea la dispozitie a locuintei pentru consumul de stupefiante, nu va mai avea interdictia de a parasi tara, ne-au declarat surse judiciare. Parchetul General a decis sa nu mai ceara instantei prelungirea acestei masuri preventive care dureaza de altfel inca de la inceputul verii, au sustinut sursele precizate. Interdictia stabilita de procurori va expira duminica, ceea ce inseamna ca din acel moment tanarul va putea pleca oricand in strainatate.

CERCETAT IN CONTINUARE. Chiar daca va scapa de masura preventiva, Ion Alexandru Tiriac este in continuare cercetat pentru infractiunile amintite si ar putea fi trimis in judecata. Alaturi de el este anchetata si Ileana Lazariuc, frumoasa lui prietena, insa doar sub acuzatia de detinere de droguri in vederea consumului. In aceeasi situatie se afla si tenismana Raluca Sandu, fiica presedintelui Federatiei Romane de Fotbal. Cea mai importanta marturie impotriva tanarului a venit din partea lui Robert Sandu, nepotul presedintelui FRF. El a fost deja trimis in judecata pentru trafic de cocaina si in timpul anchetei a declarat procurorilor ca unul dintre clientii carora le furniza stupefiante era Ion Alexandru Tiriac. (Miruna Pasa)

×
Subiecte în articol: observator