x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce a făcut femeia din Alexandria infectată cu coronavirus după ce a intrat în țară

Ce a făcut femeia din Alexandria infectată cu coronavirus după ce a intrat în țară

16 Mar 2020   •   12:26
Ce a făcut femeia din Alexandria infectată cu coronavirus după ce a intrat în țară

Femeia din Alexandria, care a fost depistată pozitiv la testul pentru infecția cu virusul COVID-19, a circulat cu taxiul de la aeroport spre casă, relatează trnews.ro. 

Șoferul este vecin cu aceasta și o lua frecvent de la aeroport.  El are licență pentru Alexandria dar efectuează curse mai ales între magazinul Vento spre Crevedia sau Bragadiru. 

”În prezent se recoltează probele pentru contacții cazului declarat pozitiv. Procedurile sunt în desfășurare”, a declarat prefectul de Teleorman, Liviu Dumitrașcu.

Taximetristului i-a fost făcut testul pentru infecția cu coronavirus iar probele au tost trimise spre analiză Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș.

A fost deschisă o anchetă epidemiologică pentru a se afla cu exactitate data la care femeia a intrat în țară și cu cine a intrat în contact ulterior.

Potrivit centrului de comunicare al Comitetului pentru Situații de Urgență Teleorman ”persoana s-a întors din Spania, dar la acel moment Spania nu era zonă de risc (Roșie sau Galbenă) și din acest motiv femeia nu a intrat în carantină”.

Toți contacții depistați  până în acest moment se află izolați la domiciliu.

×
Subiecte în articol: coronavirus teleorman