x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce fel de partener trebuie sa iti alegi in functie de zodie

Ce fel de partener trebuie sa iti alegi in functie de zodie

26 Feb 2018   •   10:56
Ce fel de partener trebuie sa iti alegi in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, despre ce tip de partener atrag femeile în funcție de zodie.

Femeia berbec va căuta echilibru, susține Mihai Voropchievici. Nativele din Berbec găsesc acest echilibru în Balanță, o zodie afectivă, temperată.

Femeia Taur va căuta de cele mai multe un bărbat care își dorește armonie, liniște.

Femeia Gemeni va căuta întotdeauna un partener iubitor și pasional, dornic de aventuri.

Femeia Rac caută un bărbat afectiv, pe care să-l coordoneze. Aceasta va căuta un fel de băiatul mamei.

Leul e o zodie cuceritoare. O femeie în zodia Leu va căuta un bărbat provocator dar mare grijă pentru că dacă se va uita în grădina altcuiva o va încurca.

Pentru femeia Fecioară, pentru că patronează zona medicinei va căuta în permanenţă un bărbat care vrea să fie salvat, care vrea să fie tratat.

Nativele din Balanţă vor un fel de partener copil cu care ele să se poată juca, să le dea dragoste. El nu ştie ce vrea iar aici intervin ele, pentru că îl pot ajuta.

Femeile Scorpion caută un bărbat singuratic, el cu el, cu gândurile lui dar nu unul prost. Vor un bărbat foarte inteligent, chiar dacă introvertit şi dacă are şi un miez de mister e perfect.

Femeia Săgetător va căuta bărbatul tipar, bărbatul de casă, care aduce, care cară. Este primordial habitaclu.

Femeia Capricorn, cu toate că este mai ascunsă, caută un bărbat care trăieşte clipa. Caută un bărbat flower power dar atâta timp cât este ea fără obligaţii. Dacă e invers, e în stare să distrugă tot doar pentru stabilitate.

Femeia Vărsător caută un bărbat superior din toate punctele de vedere dar de multe ori se înşeală şi lasă de la ea. Primeşte ceea ce este numai de un balon de săpun.

Femeia Peşti este o femeie boemă, cu gândul la Dumnezeu. Ce caută? Un b[rbat la fel de boem care să facă dragoste dumnezeiască.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici cadouri horoscop